دوشنبه ١ خرداد ١٣٩٦ -

بازدید ریاست محترم دانشگاه و هیئت همراه از دانشکده بهداشت

سه شنبه ٢١ اسفند ١٣٩٧ ساعت ٢:٥٥ ق.ظ   ( بازدید : 129 نفر )

به گزارش روابط عمومی دانشکده بهداشت:

دکتر حق بین ریاست محترم دانشگاه همراه با معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه و مدیر روابط عمومی دانشگاه  با حضور در دانشکده بهداشت از امکانات ، فضای فیزیکی واحدهای مختلف این دانشکده بازدید کرد.

طی این بازدید جناب آقای دکتر محدث حکاک ریاست دانشكده بهداشت گزارشی از فعالیت های مختلف دانشکده، تعداد دانشجویان و تعداد کلاس های آموزشی، آزمایشگاهها و ... ارائه نمودند.

در ادامه دکتر حق بین در نشستی که با دانشجویان دانشکده بهداشت داشتند، دانشجویان در خصوص پاره ای از مسائل که منجر به بهبود فضاهای آموزشی و پژوهشی دانشکده می گردد درخواست هایی را بیان نمودند که ریاست دانشگاه ، در مورد تأمین کلاس های آموزشی و فضای مورد نیاز کانون ها و تشکلات در حد امکان اعلام مساعدت نمود و همچنین قول مساعد در خصوص بستر سازی مسیر تردد دانشکده را دادند.

در پایان دکتر حق بین ضمن تشکراز مجموعه دانشکده بهداشت ، آرزوی موفقیت روزافزون برای دانشکده نمود.

منبع : واحد دانشجویی و فرهنگی دانشکده بهداشت چاپ مطلب ارسال خبر به دوستان

رتبه بندی شما به مطلب فوق:

این مطلب فاقد نظر می باشد.

عکس دسته جمعی (۱۸۸۰ بازدید)
رهبری (۱۴۰۵ بازدید)
لیالی قدر (۱۳۷۰ بازدید)
عید سعید فطر (۱۳۱۲ بازدید)