دوشنبه ١ خرداد ١٣٩٦ -

گفتگو با سرپرست دانشکده بهداشت در خصوص پروژه های فنی و عمرانی دانشکده

دوشنبه ٢١ اسفند ١٣٩٦ ساعت ١١:٤٤ ق.ظ   ( بازدید : 45 نفر )

به گزارش روابط عمومی دانشکده بهداشت:

دکترحکاک ریاست دانشکده بهداشت درگفتگو با روابط عمومی دانشکده درخصوص آغاز پروژه تعمیرات دانشکده گفت: از زمانی که دانشکده بهداشت ساختمان جدید خود رادر تخته ارکان تحویل گرفته است به دلیل نوساز بودن ساختمان با مشکلاتی مواجه بوده وتعمیرات به صورت مستمر تاکنون ادامه داشته است.

ساختمان دانشکده بهداشت دربخش های متعددی ازقبیل نمای ساختمان، جان پناه، محوطه، سقف و داخل ساختمان و.... دارای مشکلاتی بوده که باتوجه به اولویت بندی و بوجه ای که دراختیار داشته ایم ازابتدای تابستان وبا حمایت های معاون محترم آموزشی دانشگاه و معاون محترم توسعه و طبق نظرات مدیریت محترم فنی دانشگاه برنامه ریزی، و فعالیت ها آغاز گردیدو اصرارداشته ایم که تمامی پروژها قبل از شروع فصل سرما و فصول بارشی به اتمام برسد.

سرپرست دانشکده دررابطه با اینکه چندپروژه دردانشکده بهداشت انجام شده است اظهارداشت :

اولویت اول ما دراجرای پروژه ها که مدنظر بوده وتلاش فراوانی انجام شد تا به فصول سرد و بارشی سال نرسیم ، ایزوگام پشت بام دانشکده می باشد که خوشبختانه با سرعت عمل بالایی این پروژه انجام شد و مشکلات آن حل گردید.

یکی دیگر از موارد خیلی مهم که مدت ها دنبال تامین اعتبار آن بوده ایم سقوط وریزش سنگ های جان پناه بوده است که با بازدید همکاران محترم فنی دانشگاه مقرر گردید فلاشینگ جان پناه صورت پذیرد که این پروژه طی دوماه به طول انجامید ودرپایان دی ماه به اتمام رسیده است دکتر حکاک درادامه پروژه ها گفت : نمای بیرونی درب اصلی دانشکده دچار ریزش گردیده و از نظر ایمنی بسیار خطرناک بود طی این پروژه ورودی اصلی دانشکده مسدود گردید و تا اتمام پروژه ی کامپوزیت سردرب، تردد همکاران و اساتید و دانشجویان از درب اضطراری شماره دو صورت پذیرفت.

سرپرست دانشکده درخصوص اصلاح فنی پارکینگ بیان نمود جهت رفاه حال دانشجویان و اساتید و همکاران و طبق نظر کارشناسان فنی دانشگاه، بهسازی و همسطح سازی پارکینگ توسط پیمانکار به مدت یک هفته انجام شد که خوشبختانه در هنگام بارش برف پارکینگ بسیار مناسب گردید و مشکلات قبلی که درهنگام خروج از پارکینگ برای همکاران و اساتید گرامی ایجاد می شد برطرف گردید، همچنین یک محوطه مسطح نیز بیرون ازدانشکده برای مراجعینی که کارت تردد پارکینگ ندارند ایجاد گردید.

دکترحکاک ادامه داد: از موارد دیگر در این حوزه انجام پروژه های گازرسانی به مجموعه نگهبانی بود که فاز اول گازرسانی با هماهنگی مدیریت فنی دانشگاه به اتمام رسیده و فازدوم آن که بحث داخل اتاقک نگهبانی می باشد در حال پیگیری است.

همچنین ایشان افزود : به دلیل مستعمل و به روزنبودن پروژکتورهای روشنایی، درشیفت عصر و هنگام تاریکی هوا که همزمان با به اتمام رسیدن کلاس های آموزشی بود، مشکل تاریکی محوطه با تعمیر پرژوکتورهای بیرونی دانشکده به روز شده و شرایط رفاهی بهتری جهت دانشجویان ایجادگردیده است.

از امکانات ورزشی جدید دیگر که در کنار اجرای پروژه های تعمیرات  برای دانشجویان گرامی فراهم نموده ایم، احداث زمین والیبال و فوتبال گل کوچک بوده است که مورد استقبال دانشجویان وهمکاران گرامی قرار گرفته است.

دکتر حکاک همچنین به اشکالات ورودی تاسیسات ساختمانی که توسط شرکت پیمانکاری رفع گردید اشاره نمود.

در ادامه دکتر حکاک درباره بودجه کلی این پروژه ها گفت: بالغ بر 500 میلیلون ریال از اعتبارات پیش بینی شده تعمیرات دانشکده هزینه شده است.

سرپرست دانشکده در خصوص کمیته HSE دنشکده بیان نمود:

تمامی پروژه ها در راستای اهداف HSE بوده وبسیاری از این پروژه ها از نظر ارزیابی ریسک توسط کمیته HSE مورد بررسی قرار گرفته که خوشبختانه با انجام این پروژه ها گامی دیگر در اهداف HSE برداشته ایم  و به عنوان یک دانشکده پیشرو که کمیته HSE در آن فعالیت می کند توانستیم بسیاری از موارد که در کمیته پیش بینی کردیم را به سرانجام برسانیم.

در پایان دکتر حکاک گفت: بدیهی است که مشکلات هنوز هم وجود دارد و نیازمند اعتبارات بیشتری در این خصوص هستیم و اینکه تمام اقدامات انجام شده می تواند محیط امنی را برای کلیه دانشجویان ، اساتید و مراجعین ایجاد می کند و خدمت رسانی و حرکت در راستای اهداف دانشکده را تسهیل مینماید و کمک میکند تا بتوانیم آموزش را با کیفیت برای دانشجویان گرامی داشته باشیم.

منبع : واحد دانشجویی و فرهنگی دانشکده بهداشت چاپ مطلب ارسال خبر به دوستان

رتبه بندی شما به مطلب فوق:

این مطلب فاقد نظر می باشد.

عکس دسته جمعی (۱۰۹۵ بازدید)
رهبری (۹۵۳ بازدید)
لیالی قدر (۹۳۵ بازدید)
عید سعید فطر (۸۹۴ بازدید)